Termeni și condiții

Acești Termeni și condiții guvernează utilizarea de către dvs. a site-ului web aflat la https://scoalamotoadi.ro și a oricăror servicii conexe furnizate de ADI MOTO TEAM S.R.L ..

Accesând https://scoalamotoadi.ro , sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții și să respectați toate legile și reglementările aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site web sau utilizarea oricăror alte servicii furnizate de ADI MOTO TEAM S.R.L ..

Noi, ADI MOTO TEAM S.R.L., ne rezervăm dreptul de a revizui și modifica oricare dintre acești Termeni și condiții la discreția noastră. În acest sens, vom actualiza această pagină. Orice modificare a acestor Termeni și condiții va intra în vigoare imediat de la data publicării.

Acești Termeni și condiții au fost actualizați ultima dată la 1 martie 2021.

Limitări de utilizare

Prin utilizarea acestui site web, garantați în numele dvs., al utilizatorilor dvs. și al altor părți pe care le reprezentați că nu veți:

  1. modificați, copiați, pregătiți lucrări derivate ale, decompilați sau controlați toate materialele și software-ul conținut pe acest site web;
  2. eliminați orice drepturi de autor sau alte notații de proprietate din orice material și software de pe acest site web;
  3. transferați materialele unei alte persoane sau „oglindiți” materialele de pe orice alt server;
  4. utilizăm cu bună știință sau din neglijență acest site web sau oricare dintre serviciile sale asociate într-un mod care abuzează sau perturbă rețelele noastre sau orice alt serviciu ADI MOTO TEAM S.R.L. oferă;
  5. utilizați acest site web sau serviciile sale asociate pentru a transmite sau publica orice material hărțuitor, indecent, obscen, fraudulos sau ilegal;
  6. utilizați acest site web sau serviciile sale asociate, încălcând orice lege sau reglementare aplicabilă;
  7. utilizați acest site împreună cu trimiterea de publicitate neautorizată sau spam;
  8. culegeți, culegeți sau culegeți datele utilizatorului fără consimțământul utilizatorului; sau
  9. utilizați acest site web sau serviciile sale asociate în așa fel încât să poată încălca confidențialitatea, drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale terților.

Proprietate intelectuală

Proprietatea intelectuală din materialele conținute în acest site web este deținută sau licențiată către ADI MOTO TEAM S.R.L. și sunt protejate de legea aplicabilă privind drepturile de autor și mărcile comerciale. Acordăm utilizatorilor noștri permisiunea de a descărca o copie a materialelor pentru uz personal, tranzitoriu necomercial.

Aceasta constituie acordarea unei licențe, nu un transfer de titlu. Această licență va înceta automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții sau Termenii și condițiile și poate fi reziliată de ADI MOTO TEAM S.R.L. oricand.

Răspundere

Site-ul nostru și materialele de pe site-ul nostru sunt furnizate „așa cum este”. În măsura permisă de lege, ADI MOTO TEAM S.R.L. nu oferă garanții, exprimate sau implicite și, prin prezenta, renunță și neagă toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanții implicite sau condiții de comercializare, adecvare pentru un anumit scop sau nerespectarea proprietății intelectuale sau alte încălcări ale drepturilor.

În niciun caz ADI MOTO TEAM S.R.L. sau furnizorii săi sunt răspunzători pentru orice pierdere consecutivă suferită sau suferită de dvs. sau de orice terță parte din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site web sau materialele de pe acest site web, chiar dacă ADI MOTO TEAM S.R.L. sau un reprezentant autorizat a fost notificat, oral sau în scris, cu privire la posibilitatea unei astfel de daune.

În contextul acestui acord, „pierderea consecențială” include orice pierdere consecutivă, pierderea indirectă, pierderea reală sau anticipată a profitului, pierderea beneficiilor, pierderea veniturilor, pierderea afacerilor, pierderea fondului comercial, pierderea oportunității, pierderea economiilor, pierderea reputației, pierderea utilizării și / sau pierderea sau corupția datelor, indiferent dacă este prevăzută de statut, contract, echitate, delict (inclusiv neglijență), indemnizație sau altfel.

Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, este posibil ca aceste limitări să nu se aplice pentru dvs.

Precizia materialelor

Materialele care apar pe site-ul nostru web nu sunt cuprinzătoare și au doar scop informativ. ADI MOTO TEAM S.R.L. nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe acest site web sau în legătură cu alte materiale sau cu orice resurse legate de acest site.

Linkuri

ADI MOTO TEAM S.R.L. nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabil pentru conținutul unui astfel de site conectat. Includerea oricărui link nu implică aprobarea, aprobarea sau controlul de către ADI MOTO TEAM S.R.L. a site-ului. Utilizarea oricărui astfel de site conectat este pe propriul risc și vă sfătuim cu tărie să efectuați propriile investigații cu privire la adecvarea acestor site-uri.

Dreptul de a rezilia

Putem suspenda sau anula dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru web și putem anula acești Termeni și condiții imediat după o notificare scrisă pentru orice încălcare a acestor Termeni și condiții.

Indemnizare

Orice termen al acestor Termeni și condiții, care este total sau parțial nul sau inexecutabil, este eliminat în măsura în care este nul sau inexecutabil. Valabilitatea celorlalți Termeni și condiții nu este afectată.

Legea aplicabilă

Acești Termeni și condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Vă supuneți irevocabil jurisdicției exclusive a instanțelor din acel stat sau locație.

Copyright © 2023 Adi Moto Team S.R.L. - Toate drepturile rezervate